Kennel Perro de Lani

Kennel Perro de Lani

Perro de Lani är en liten kennel med hemvist i Malmötrakten. År 2019 fick vi vår första valpkull och sedan dess har vi haft ca en valpkull per år. Från och med i år kommer vi att skala upp vår kennelverksamhet något. Vår målsättning är att föda upp friska, arbetande hundar med fin exteriör och trevligt temperament.

Våra avelsdjur höfledsröntgas, ögonlyses och gör BPH innan de går i avel. De testas även för prcd-PRA (ögonsjukdom) och NAD (vingelsjukan). Alla veterinärresultat, samt BPH-resultat går att hitta på SKK Avelsdata. Våra samägda tikar bor hos vänner och valpköpare i närheten av Malmö och tränar regelbundet på mina träningar där jag får en relation med dem innan de får valpar hos oss. 

Vi följer Svenska Kennelklubbens regler och eftersträvar att följa Svenska Perro de agua Español-klubbens avelsrekommendationer.

Se våra planerade kullar HÄRValparnas första åtta veckor

Valparna föds och växer upp inne i huset med oss. Vi lägger ned mycket tid och arbete på att hitta trevliga avelshundar med bra arbetsmotor och vi ägnar valparna all vaken tid. 

Din valp är vid leverans (8 veckor gammal): 

  • registrerad i Svenska Kennelklubben
  • veterinärbesiktigad
  • vaccinerad mot valpsjuka, parvo och kennelhosta (Nobivac)
  • id-chippad

Valpen får med sig vid leverans:

Jag vill gärna ha kontakt med mina valpköpare och följa valparnas genom deras liv tillsammans med sina nya familjer. 

Intresserad av en perrovalp? Hör av er till Helene: helenebertolani@hotmail.com / +46 735 04 78 03