Hundar vi minns

Vi köpte vår första perro, Ceasar (SE UCH Isblommans Funk Master) på Isblommans kennel i Skellefteå 2004. Ceasar var en riktigt cool snäll kille som älskade allt och alla. Familjens kelgris.

2008 hämtade Susanne, Kennel Aberlours, och jag tiken Blossom (Pru de Sierra Libar) på Kastrup som kom parad från Spanien. Det blev kärlek vid första ögonkastet. Jag var med på valpningen där Cocos (C.I.B., DK UCH, LPI, RLD A, RLD M, SE UCH Aberlours Queen Jane) föddes och jag visste direkt att hon var min. Hon blev min följeslagare och träningspartner i hela hennes liv. Hon lärde mig så mycket om hur viktig relationen är mellan förare och hund, och om att träna hund. Cocos har för alltid en egen plats i mitt hjärta. 

Cocos och Ceasar
Isblommans Funk Master ”Ceasar”
Aberlours Queen Jane ”Cocos”