Hundar vi minns

 

Ceasar

SE UCH Isblommans Funk Master

Isblommans Waterboy – Vilma d’Antrilles

Född: 2004-07-14

HD: D

Vi köpte vår första perro, Ceasar, på Isblommans kennel i Skellefteå 2004. Ceasar var en riktigt cool snäll kille som älskade allt och alla. Familjens kelgris. Dessvärre fick han dåliga höfter och gick därför ej i avel. 


Cocos

C.I.B., DK UCH, LPI, RLD A, RLD M, SE UCH Aberlours Queen Jane

Mokelassog de Ubrique – Pru de Sierra Libar

Född: 2008-04-05

HD: C

2008 hämtade Susanne, Kennel Aberlours, och jag tiken Blossom (Pru de Sierra Libar) på Kastrup som kom parad från Spanien. Det blev kärlek vid första ögonkastet. Jag var med på valpningen där Cocos föddes och jag visste direkt att hon var min. 

Cocos blev min följeslagare och träningspartner under hela hennes liv. Hon lärde mig så mycket om hur viktig relationen är mellan förare och hund, och om att träna hund. Cocos har för alltid en egen plats i mitt hjärta. Dessvärre fick hon dåliga höfter och gick därför ej i avel. 

 

Cocos och Ceasar